Cumhuriyet Bunu Hak Etmiyor!

Şanlıurfa Cumhuriyet Sosyal Tesisleri sosyal bir ortam olmaktan uzaklaştı adı vatandaş olan insan gruplarının bıraktığı görüntü görenlerin midesini

Haliliye ilçesi, Ulubağ Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Sosyal Tesisleri hak ettiği değeri görmüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin kontrolü altında olan Tesis görenlerin midesini bulandırarak şaşkına çeviriyor. WhatsApp ihbar hattımıza ulaştırılan görüntü ve detaylar sözde bilinçli vatandaşların yaptıklarını gözler önüne seriyor.

Adının Cumhuriyet olduğu bir tesisin bu şekilde kullanılması, bu şekilde bırakılması ve bu şekilde denetlenmesi akıllara zarar veriyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin üstün gayretli çalışmaları Tesisin içine uğramadığı görülüyor. Reklamlar, projeler ve sürekli dillerde olan Cumhuriyet Tesisi sadece kelimelerde ve haber sitelerinde övgüyle anlatılmakta. Sadece adı için bile gördüğü değer utanç verici kontrollerden uzak ve insan sağlığı için tehdit oluşturan lavabolar ne zaman denetlenecek. Girişinin ücretli olduğu tesisin görüntülerde yer aldığı hak etmediği değer Şanlıurfa'ya yakışmıyor.

WhatsApp ihbar hattımıza bazı detaylar hakkında bilgi veren Necmettin K. " Tesisin keşke dışı kadar içiylede ilgilenen olsaydı, lavaboya girdiğimiz zaman iğrenç bir koku karşıladı bizi ve devamında size gönderdiğim görüntüdeki manzara ile karşılaştık. Bu tesis ücretli bir yer ve toplanılan ücret ne yapılıyor sorgulamak araştırmak lazım. Nihat Bey buranın denetlenmesini kime verdiyse istifasını istesin ben şahsımdan utandım ki buranın adı Cumhuriyet. Bu gibi problemler kalmadı, Büyükşehir kadar suçlu olan vatandaşlar ne zaman bilinçlenecek. Evlerindeki ortam bu şekilde ki bıraktıkları manzara yabancı gelmiyor onlara. 2017 yılındayız ama terk edilmiş bir harabenin tuvaleti kadar iğrenç burası, aklım almıyor girişininde ücretli olduğu bir yer olmasına rağmen nasıl bu şekilde bırakılabiliyor. Kaç defa 153'ü aradım şikayette bulunmak istedim ama karşımdaki memur arkadaş bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarladı ' Buraya gelip dilekçe yazmanız gerekiyor '. Gerçekten süreç bu şekildemi işleniyor, görüntüleri gönderdiğimiz halde neden hesaba alınmıyoruz.

Urfanatik Gazetesi olarak varlığından şüphe ettiğimiz denetimlerin gerçekleştirilmesi gerektiğini ve görüntülerin kentimizin adına yakışmadığını belirtiriz.

28 Tem 2017 - 13:47 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.