Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitingde DEDAŞ'la ilgili Flaş açıklama yaptı

Şanlıurfa'da partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kentteki elektrik kesintisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Rehavi
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik sıkıntının olduğunu bildiğini söyleyerek, bir takım çözümler geliştirdiğini açıkladı.Urfalı çiftçilerimize bugüne kadar 10 katrilyon lira destek verdik. Sulama demek enerji demek elektrik demektir. Bu konuda sıkıntılarınız var biliyorum, bir takım çözümler geliştirildi. En yakın zamanda hayata geçireceğiz. Toplam 271 bin Şanlıurfalı teşviklerden yararlandı. Bugün 5 OSB'de 20 bin 200 kişi istihdam ediliyor. Şehrimize bir teknokent kurduk. Önümüzdeki dönemde Şanlıurfa'yı birçok alanda lokomotif şehirlerden biri haline getiriyoruz.

20 Haz 2018 - 21:56 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.