Çocuklarımıza Paylaşmayı Öğretmeliyiz

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında; 'Türkiye Büyük Millet

Başsavcı Uğurhan Kuş, “23 Nisan’da Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tüm Dünyaya güçlü ifadelerle duyurulduğunu” kaydederek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, gazi meclisimizin barış, huzur ve kardeşliğin tüm Dünya’da hakim olması adına üstlendiği önemli sorumluluğu bir kat daha artmıştır. Barışın ve huzurun tesisi açısından çocuklarımızın sevgisi ve dostluk bağlarının güçlenmesine ihtiyacımız vardır. İçerisinde bulunduğumuz süreçte komşularımıza evlerini açan, sofrasını paylaşan Şanlıurfa halkı, bu kardeşliğin korunmasında ve yaşatılmasında öncü bir rol oynamaktadır. Bu bakımdan, TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugünü tüm Dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir.

Bu önemli gün sayesinde; çocuklarımızın bayramını kutlarken, onlara ortak bir coşku ve heyecanla vatan, millet sevgisini aşılamalıyız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, bilimin, araştırmanın, sevginin, dostluğun, milli birlik ve beraberliğin önemini anlatmalıyız. Ecdadımızın bizlere öğrettiği yardımlaşma, mazlumun yanında, haksızın karşısında olma, paylaşma ve kardeşlik gibi erdemli paydaları öğretmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmaz üzere aziz şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Şanlıurfalıların ve çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını’ kutluyorum” ded.

21 Nis 2017 - 19:43 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.