CHP Siverek Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Siverek İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanlığına Kadri Çetiner Getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Siverek İlçe Başkanlığı çalışmalarına ve partiye katılımlarına hız kesmeden devam ediyor.

CHP

Siverek İlçe Başkanı olduğundan beridir yüksek bir tempo içinde çalışmalarını sürdüren il başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken, son olarak ilçe gençlik kolları başkanlığını güçlü bir isimle taçlandırdı. Siverek’in tanınmış ailelerinden olan Kadri Çetiner Siverek CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. CHP İlçe binasında il başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken tarafından rozeti verilen yeni ilçe gençlik kolları başkanı Kadri Çetiner görevine başladı.

Böylelikle 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde ilçe olarak daha güçlü hala geldiklerini belirten İlçe Başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken, “Biz Siverek CHP ailesi olarak göreve geldiğimiz günden beridir ilçemiz ve milletimiz için çalışıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bırakmış olduğu cumhuriyeti bizde gelecek nesillere aktarmak için gerek ilçe genelinde gerekse kırsalda gereken her türlü çalışmaması yapıyoruz. Hedefimiz CHP Siverek’i daha iyi yerlere getirmek ve buradaki oy oranımızı yükseltmektir. Bunun için çok daha çalışmamamız gerekli çünkü bizim belirlediğimiz bir hedefimiz var ve biz bu hedefimizden şaşmayız. Eğer biz oy oranlarımızın artmasını istiyorsak, millete daha rahat bir ortam, daha huzurlu bir Siverek ve ülke bırakmalıyız. Bizde bunları yapmak için ana muhalefet partisi olarak gerek ilçemiz gerekse de il başkanlığımız her türlü gayreti gösteriyor. Önümüzde bir seçim var biz CHP ailesi olarak her zaman seçime hazırız daha adaletli bir ülke ve daha barışçıl bir ülke için var göçümüzle seçime hazırlanıp CHP olarak iktidara geleceğiz.” Dedi.

20 Nis 2018 - 16:23 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.