Ceylanpınar'da Ak Kadınlar Güven Tazeledi

Ceylanpınar İlçe 5.Olağan Kongresi bugün büyük bir katılım ile yapılırken mevcut Başkan Zahide Tepedelen ise güven tazeledi.

Video için play'e tıklayın

AK Parti Ceylanpınar Kadın Kolları Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi yapıldı. AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden başkanlığa aday gösterilen Zahide Tepedelen, tek liste halinde gittiği 5. Olağan Kongre'nin ardından Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeledi.

15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda yapılan 5.Olağan Kongre'ye Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kongrenin yapıldığı salona giren Başkan Atilla'yı kadınlar zılgıtlarla karşıladı. Divanın oluşturulmasının ardından ise kongreye ve konuşmalara geçildi.

"KADININ SİYASETE GİRMESİ VE SİYASETİN İÇİNDE YER ALMASI KONUSU, AK PARTİ DÖNEMİNDE ZİRVE YAPTI"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti'nin iktidara gelmesiyle kadınlara daha çok önem verildiğini ve kadınların siyasette aktif rol almaya başladıklarını ifade etti. Atilla, " Son 10 yıldır, 13 yıldır ilk defa kadın Türkiye'deki siyasetin içinde yerini aldı. Ancak kadına gerçekten değer veren bir siyaset anlayışını Kıymetli Genel Başkanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete girişiyle beraber algılamaya ve görmeye başladık. Kadın Kolları çalışması AK Parti'de çok farklı bir şekilde yerini buldu.Kadının siyasete girmesi ve siyasetin içinde yer alması konusu, AK Parti döneminde zirve yaptı. Kadın kendisinin farkına vardı. Neler yapabileceğini gördü. Daha önceleri 'dolgu malzemesi' olarak görülen kadın, AK Parti'yle birlikte artık 'karar organlarının içinde ben de varım' diyecek noktaya taşındı. TBMM bugün artık daha önce hiç olmadığı kadar kadın milletvekilleriyle tanışır oldu. Bakanlıklara kadar yükseldiler kadınlar ve haklarıyla, bileklerinin gücüyle.Artık nereye bakarsak, hanım görme şansımız oldukça fazla.. Şunu söylemeliyim ki, kadınlarımız yalnızca sosyal hayatta var olmak adına siyasette değiller; artık aynı zamanda kariyer peşindeler. Ben güven tazeleyen başkanımız Zahide Tepedelen'e ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

"CEYLANPINARLI

AK KADINLAR

A ÇOK İŞ DÜŞÜYOR"

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, seçim çalışmalarında durmadan çalışacaklarını ve bu konuda Ceylanpınarlı kadınlara büyük iş düştüğünü belirterek, "Biz bu günlere kolay gelmedik. Aslında bakıldığında 28 Şubat'ı ve beraberinde birçok darbeyi atlatan bir toplumuz biz. 24 Haziran seçimleri gibi önümüzde önemli bir süreç var. İşte bundan ötürü Ceylanpınarlı ak kadınlara çok iş düşüyor. Seçim çalışmalarında kapı kapı ve ev ev gezeceğiz. Girmediğimiz ev, sıkmadığımız el ve giriş yapmadığımız gönül bırakmayacağız. Köprüler kuracağız birbirine ve köprü olacağız. Kırmadan, kırdırtmadan birleştireceğiz. Bu işte biz Cumhurbaşkanımızın yolunu takip edeceğiz. Koşar adımlarla onun arkasından gideceğiz. Bir nebze de olsa yükünü hafifletmeye çalışacağız. Ben başta başkanımız Zahide Tepedelen'e ve daha önceden görev alan tüm arkadaşlara da teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu.

"BİZ DE KADIN KOLLARIMIZLA TOPLUMUN KALESİ OLAN AİLELERİ FETHEDECEĞİZ"

Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, kadın kolları ile toplumun en önemli kurumu olan aileye fethedeceklerinin altını çizerek, "Kongremizin ülkemize, teşkilatımıza ve Ceylanpınar'a hayırlı olmasını diliyorum. Baktığım zaman karşımda ailesinden, zamanından, işinden feda ederek partisine ve davasına gönül vermiş ak kadınları görüyorum. Seçimin erken bir tarihe çekilmesini büyüklerimiz uygun gördü. Zaten biz de göreve geldiğimiz günden beri seçim startını vermiş gibi aktif bir şekilde çalışıyoruz. Zaman kısıtlı, vakit ise dar. Biz ana kademe olarak göreve geldiğimiz günden bu yana mesai kavramı gözetmeksizin gündüz daha çalışmaları, akşam mahalle toplantıları düzenledik. Durmadık, durmayacağız, liderimizin de dediği gibi yola devam. Seçim arifesine girdiğimiz şu zamanlarda kadın kollarımıza çok iş düşüyor. Kale içten fethedilir, biz de kadın kollarımızla toplumun kalesi olan aileleri fethedeceğiz" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

19 Nis 2018 - 18:56 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.