Ceylanpınar Belediyesi Satranç Takımından Bir Başarı Daha

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından her yıl Aralık ayında düzenlenen il birincilikleri turnuvaları Şanlıurfa'da da yapıldı. Ceylanpınar Belediyesi

Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa il temsilciliği tarafından organize edilen Şanlıurfa Yıldızlar Satranç il birinciliği turnuvası geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Turnuvaya ilgi oldukça yoğundu. 200 sporcunun katıldığı turnuva 12 kategoride gerçekleştirildi. Bol ödüllü turnuvada her kategoride ilk 4'e giren sporculara çeşitli ödüller verildi.

Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı turnuvaya 6 sporcuyla katıldı. 2 ayrı kategoride mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı sporcuları büyük başarılara imza attılar. 2003 Genel Kategorisinde Muhammed Yaşar Solmaz 1. ve Sultan Ferhat Ekin de ikinciliği elde ederek Antalya'da oynanacak Türkiye satranç turnuvasında oynamaya hak kazandı.

"Sınırda sınırsız başarılar"

Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü Satranç takım antrenörü Ahmet Elgün turnuva sonrası yaptığı açıklamada elde etmiş oldukları başarı dolayısıyla mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Maçların çekişmeli geçtiğini belirten Elgün, "Sporcularıma her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da güvenim tamdı. Turnuvada kazandığımız ödülü takım olarak Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya götüreceğiz. Bu başarı her ne kadar takımın başarısı olsa da asıl başarının mimarisi Başkanımız Menderes Atilla'dır" dedi.

11 Ara 2017 - 22:08 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.