Çeşitli Suçlarla Aranan 17 Kişi Yakalandı

Türkiye'de hayata geçirilen 100 günlük eylem planı kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Ekipleri yaptıkları çalışmalar kapsamında hakkında çeşitli

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Şanlıurfa halkının huzuru ve güvenliği için gerekli bütün tedbirleri alıyor. İçişleri Bakanlığı 100 günlük Eylem Planı Kapsamında, Urfa’da yapılan kontrollerde birçok kişi ve araç sorgudan geçirilirken, yapılan aramalarda çeşitli suçlardan aranan 17 kişi de yakalandı.

İşte İl Jandarma Komutanlığından Yapıla Açıklama

Huzur Güven Uygulaması Neticesinde; (7104) şahıs sorgulanmış, (17) aranan şahıs yakalanmış,

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak, İçişleri Bakanlığı 100 günlük Eylem Planı Kapsamında, Türkiye Geneli Alkol Denetimi ile Huzur Güven Uygulaması kapsamında gereken tüm önlemleri en iyi şekilde almakta ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam etmektedir.

Alkol Denetimi Neticesinde; (1.871 ) Araç Kontrol Edilmiş, (5) Araç Sürücünün yapılan alkol kontrolünde 50 promilin üzerinde alkollü olarak araç kullanması nedeni ile sürücü belgeleri (6 Ay ) süre ile geçici alınmış ve sürücüleri trafiktin men edilmiştir. Ayrıca (1) sürücünün de 100 promilin üzerinde alkollü araç kullanması nedeni ile Türk Ceza Kanununa göre hakkında yasal işlem başlatılmıştır. (95) sürücüye, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun diğer maddelerini ihlal etmeleri nedeni ile 36.062 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş, (19) araç trafikten men edilmiş, (2) yoklama Kaçağı yakalanmış ve (1) Hacizli araç hakkında ise yasal işlem başlatılmıştır.

Huzur Güven Uygulaması Neticesinde; (7104) şahıs sorgulanmış, (17) aranan şahıs yakalanmış, ( 2) Kasten öldürme ,(4 )yaralama, (2) 6136 SKM, (1) Hakkı Olmayan Yere Tecavüz, (1) Hırsızlık, (1) Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, (1) Görevi Kötüye Kullanma, (1) Hizmete ait emri yerine getirmeme , (1) kontu dokunulmazlığını ihlal, (3) Yoklama Kaçağı; Yakalanmış ve bu şahıslardan (8)’ i gözaltına alınmış (2)’ si tutuklanmış), (67) ikamet adresinde alınan arama kararı doğrultusunda arama faaliyeti icra edilmiş, 648 TL Kabahatler kanunundan idari para cezası uygulanmış, (2945) araç kontrol edilmiş, (66) araca 16.374 TL cezai işlem uygulanarak (2) araç trafikten men edilmiş ve arama kaydı bulunan (1) araç yakalanmış, Ayrıca (70) umuma açık yer kontrol edilerek 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

16 Eki 2018 - 16:33 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.