Çatı Adayı Sorunsuz Yoluna Devam Edecek

Birkaç gündür Şanlıurfa'nın Çatı Adayı olarak görülen Sebahattin Cevheri'nin adaylığını geri çekecek iddialarının asılsız olduğu

Her ne kadar Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yüksek seçim kuruluna başvuruda bulunan Sebahattin Cevheri diğer muhalefet partilerin desteğine de alarak Urfa’nın Çatı Adayı olarak yoluna devam edecek. Özellikle 19 Şubat Salı günü bütün partilerin açıklanan Meclis üye listeleri sonrasında da Cevheri’de Saadet Partisi İl Binasında Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Ama son günlerde Cevheri hakkında çıkan haberler ve söylentilerle istifa edeceğini ve adaylığını geri çekeceği haberlerinin asılsız olduğu ortaya çıktı.

HDP Adaylarını Geri Çekecek

19 Şubat Salı günü yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi HDP’nin büyükşehir ve merkez ilçeler için aday göstermesinin tamamen seçim taktiği olduğu ve adaylarını geri çekip Saadet Partisinin aday gösterdiği Cevheri’yi destekleyeceğini yazmıştık. Saadet Partisi ve HDP cephesinde konuyla alakalı yaptığımız görüşmede Çatı Adayında herhangi bir sıkıntının olmadığı ve Saadet Partisi, CHP ve HDP’nin büyükşehirde ve merkez ilçelerde anlaştığı adayları destekleyecek.

21 Şub 2019 - 09:59 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.