Büyükşehir’e Yoğun Aday Adayı Başvurusu OIdu

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi için 12 üzerinde aday adayı başvurusunun olduğunu söyledi.

Büyükşehir’e Yoğun Aday Adayı Başvurusu OIdu
Video için play'e tıklayın

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi için 12 üzerinde aday adayı başvurusunun olduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. İl başkanını dernek binasında karşılayan ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Yerel seçimde aday adayları ile ilgili açıklama yapan il başkanı Yıldız, halkın ilçe ve belediye başkanlık aday adalığına büyük ilgi gösterdiğini belirterek, büyükşehir belediyesi için 12 üzerinde adayın ve ilçe belediyeleri için de 200 üzerinde aday adaylığı başvurusunun olduğunu söyledi. Oldukça yoğun bir başvuru sayısının olduğunu da hatırlatan Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Merkezinin talimatı ile Türkiye genelinde büyükşehir aday adayları için temayül yoklamasının yapılmayacağı ilçeler içinse 18 Kasım Pazar günü Temayül yoklamasının yapılacağını söyledi.

İlçelere 200 üzerinde büyükşehir içinde 10 üzerinde başvuru yapıldı

“Bugün itibari ile ilçe belediye başkanlığı aday adaylığını ile müracaat edenlerin sayısı 200’ün üzerindedir şuanda hala sistemlere yükleme olduğu için net sayı alamadık, 200 üzerinde bir teveccüh aldık büyükşehir başkan aday adaylığı müracaat sayısı da 10’un üzerinde.” Diyen il başkanı Bahattin Yıldız, “Ben bu saate kadar partimize teveccüh gösteren partimize aday gösterenlerin ve tüm aday adaylığımıza teşekkür ediyor başarılar diliyorum. 18 Kasım Pazar günü saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında kapalı spor salonunda teşkilatlarımıza yönelik temayül yoklaması yapılacak, temayül yoklaması da ilçe belediye başkanlığında geçerli olup büyükşehir belediye başkanlığı için aday adaylığa her hangi bir talim yoklaması yapılmamaktır, sayın cumhurbaşkanımız talimatları dışında ben genel seçim, vesile ve hayırlı olmasını diliyorum, müracaata başvuran bütün arkadaşlarımı başarılar diliyorum. Gurup üyelerimizle birlikte Şanlıurfa çalışan gazeteciler dernek başkanını ziyaret ettik, kendisine çok teşekkür ediyoruz, kendisinin ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

‘Yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum’

“Bugün il başkanımız heyeti ile birlikte hem gazeteyi hem de Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğini ziyaret ettiler kendilerine çok teşekkür ve arzularımı sunarım.” Diyen ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, “Kendimizce ev sahipliği yaptığımız için sayın il başkanımız ve heyetine teşekkürlerimi sunarım. Türkiye’nin en genç, en çalışkan il başkanı ve en iyi çalışan heyetine teşekkür ederim. Bu şekilde çalışmalarına hem bizim açımızdan hem de halkımız açısından çok iyi, moral veriyor ve ben bu çalışmalarından dolayı kendisine ve heyetine can gönülden teşekkür ediyorum, başarıların devamını diliyorum, bu çalışmalarda hem Urfa halkını sevindiriyor hem de Urfa halkına böyle genç insanımızın şanlı ovamıza çok şeyler vereceğine gönülden inanıyorum. Bizleri ziyaretinden dolayı sevindirdi kendisine ve heyetine teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Haber: Mehmet Kaması

16 Kas 2018 - 19:22 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.