Büyükşehir Ramazan Ayının Etkinlik Takvimini Belirledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı öncesi etkinlik takvimini belirledi.

ALİ BAŞIBEYAZ
Haber albümü için resme tıklayın

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı öncesietkinlik takvimini belirledi. Ramazanın maneviyatına uygun programlar düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra etkinliğini diğer 13 ilçeye de yayacak.

Ramazan Ayının her anlamda maneviyatını hissettirdiğiŞanlıurfa'da, Büyükşehir Belediyesi 29 günlük Ramazan etkinlik takvimini belirledi. İlahi dinletilerin ağırlıkta olduğu programlarda iftar buluşmaları, ikram ve mevlit yayını da takvim içerisinde yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayının ilk iki programınıSiverekİlçesinde gerçekleştirecek. İlk iftar buluşmasının yaşanacağı Ağaçhan Parkında ilahi dinletisi eşliğinde vatandaşları buluşturacak. İftar buluşması ve ardından ilahi dinletileri ile Ramazan ayına özel etkinliklerine devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, benzer programlarını 13 ilçede de gerçekleştirecek.

Büyükşehir Hazırlıkları Tamamladı

Ramazan ayına özel olarak toplu taşımada da düzenlemeye giden Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede tüm hatlarda saat 24.00'a kadar taşımacılık sürecek. Gece sahur hareketliliğini de göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, 33, 43, 73 ve 90 numaralı otobüs hatlarında gece yarısındansabahmesaisine kadar saat başı seferler düzenleyecek. 63 numaralı hatta ise gece yarısındansabahmesaisine kadar yarım saatte bir seferler devam edecek. Ramazan ayında mezarlıkları ziyaret edecek vatandaşlar için de planlama yapan Büyükşehir, mezarlık temizleme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

"RamazanŞanlıurfa'da Yaşanır"

Ramazanın Peygamberler şehriŞanlıurfa'da yaşandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizde Ramazan ayına özel olarak çok yoğun bir program hazırladık. Etkinliklerimizin tamamı halka açık olacak. Ramazan paylaşımdır, kaynaşmadır. Bir arada bulunabilmektir, feyizlenmektir. Dolu dolu bir Ramazan yaşayacağız. RamazanŞanlıurfa'da yaşanır diyorum" diye konuştu.

26 May 2017 - 19:34 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.