Büyükbaş Hayvan Çalan Hırsızlar Siverek'te Yakalandı

Erzincan'ın Kemah ilçesinde 5 büyükbaş hayvanı çalınan bir besiciye ait hayvanların jandarma tarafından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde

Müslüm ÇAKAR
Haber albümü için resme tıklayın

Gölkaynak köyünde yaşayan ve eşi Şengül Çetinkaya ile besicilikle uğraşan Orhan Çetinkaya, 6 Ocak sabahı ahırdaki 5 büyükbaş hayvanının çalındığını fark ederek durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, plakası belirlenen bir aracın olay günü bölgede görüldüğünü saptadı. Plaka tanıma sistemi üzerinden yapılan çalışmalarla aracın Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi merkezinde olduğu tespit edildi.

Olaya karışan 4 zanlıdan 3’ü kısa sürede Siverek’te yakalandı. Çalıntı 5 büyükbaş hayvan ile hayvanlar çalındıktan sonra doğan 2 buzağı ise Mehmetçik tarafından sahibine teslim edildi.

21 Oca 2018 - 12:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.