Bu Mahallelerde Yaşayanlar Dikkat Elektrikler Kesilecek

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. bu gece yarısı sabaha kadar Haliliye ve Eyyübiye‘de bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Haliliye’de gece (19.8.2018) 01.00'de başlayıp sabah 07.00'ye kadar sürecek kesintiden etkilenecek mahalleler şöyle:

Ahmet Yesevi, Atatürk, Bahçelievler, Bağlarbaşı, Cengiztopel, Devteşti, Hamidiye, Hızmalı, Mimar Sinan, Refahiye, Sultan Fatih, Süleymaniye, Yavuz Selim, İpekyol, Şair Şevket ve Şehitlik

Eyyübiye’nin Bıçakçı, Buhara, Camikebir, Gümüşkuşak, Haleplibahçe, Pınarbaşı, Türkmeydanı, Yusufpaşa ve Yeni Mahalle bölgelerini etkileyecek kesinti de 18 Ağustos Cumartesi gününü 19 Ağustos Pazar gününe bağlayan gece 01.00 - 07.00 saatleri arasında uygulanacak.

Eyyübiye’ye bağlı Yenice mahallesi de bugün ve yarın 09.00-17.00 saatleri arasında trafo çalışmaları nedeniyle elektriksiz kalacak.

Kesintilerin gerekçesiyle ilgili şu bilgiler verildi: ’Şanlıurfa 1 TM 'de boş bulunan 18'de yeni fider donatılması için 33 KV bara B ve 15,8 baranın enerjisiz olması gerekmektedir'

19 Ağu 2018 - 09:41 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.