Bu Direği Görenler Yok Artık Dedi!

Haliliye ilçesindeki bu direk yoldan geçen vatandaşları şaşkına çevirdi.

Bahçelievler Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi 97.sokakda bulunan bu direk görenleri şaşkına çeviriyor. Sorumsuzluğun bu kadarına da pes dedirten görüntü vatandaşlar tarafından tepki gördü. Sokak aydınlatma direğinin iyice eğrilerek yola yakın bir hal alması tehlikeye, yaralanmaya ve hatta ölüm sonuçlu bir kazaya davet çıkarıyor. Bahçelievler Mahallesi 97.sokakda yapılan inşaat çalışması nedeni ile eğrildiği düşünülen direğin neden tekrar düzeltilmediği merak konusu. Vatandaşların tepkisine neden olan direk altından geçenlerin hayatını tehdit ediyor. Daha önce birçok mahallede bu görüntüye benzer durumlar yaşanıldığı görüldüğü için Şanlıurfa’da artık bu gibi olaylar normal gelmeye başladı. Gazetemizin muhabiri direğin bulunduğu noktadan görüntü alarak vatandaşların nasıl tehlikeli bir yerden geçtiğini ispatladı. Daha önce Hayati Harrani Mahallesinde yola bırakılan beton direklerin yanında bu görüntü biraz daha basit kalsa da insan hayatı bu kadar basit olmamalı.

DEDAŞ

’ın sorumlu yetkilileri konu ile ilgilenip gerekli çalışmayı yapmalı.

21 Ağu 2017 - 11:15 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.