Bozova’da İntihar Eden Genç Öldü

Bozova'da intihar eden 27 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı kırsal mahallede meydana geldi. İddiaya göre köyde tek başına yaşayan 27 yaşındaki R.K nedeni bilinmeyen bir şekilde evdeki silah ile intihar etti. Silah sesi ile eve koşan yakınları yaralı olan R.K'yi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdılar. Burada tedavi altına alınan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan R.K hayatını kaybetti. Adli tıp kurumuna gönderilen cenazesi yapılan otopsi işlemleri sonrasıyakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER MERKEZİ

23 Nis 2019 - 13:57 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.