Bitmek Bilmeyen Elektrik Sorunu

Mahalle sakinleri elektrik problemi için tepki yağdırdı. WhatsApp ihbar hattımıza iletilen mesajlar DEDAŞ'ın vatandaşlara çektirdiği sıcak zulmü

emoş
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi mahallesinde elektrik sorunları boy göstermeye başladı. Mahallelinin en büyük problemi haline gelen elektrik sorunu aldı başını gidiyor.

DEDAŞ

’ın sergilediği olumsuz tavırlar sayesinde mahalle sakinleri 186 elektrik ihbar hattını bile arayamaz duruma geldi.

Şanlıurfa’nın en çok elektrik problemi yaşayan ilçelerinden biri olan Haliliye ilçesinde bulunan esnaflar ve mahalle sakinleri işlerini doğru dürüst yapamadıklarını her gün elektrik sorunu yaşadıklarını ve bu duruma kimsenin müdahale etmediğini, çocuklarının bu durumdan sıkılarak tehlikeli yöntemlere baş vurmalarını gözlemleyerek bu soruna derhal çözüm getirilmesini arz ediyorlar.

“KARAYİPLERDE YAŞAMIYORUZ”

Mahalle sakinleri ve esnaflar önceki zamanlarda şikayette bulunduklarını, sokaklara çıkarak sorunlarını dile getirdiklerini ve bu durumun hala devam etmesinden dolayı oldukça rahatsızlar. Mahalleli ve esnaflar, tepkilerini ve şikayetlerini dile getirirken “Ne Zaman Bitecek Bu Çile” “ Karayiplerde Yaşamıyoruz Burası Şanlıurfa” diyerek yetkililere seslendiler ve bir an önce yapılması gereken ne varsa yapmalarını bu eziyet sıkıntıdan bir an önce kurtarmalarını söylediler.

WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan vatandaşların ortak tepkisi DEDAŞ üzerine, DEDAŞ’ın son duyurusunda vatandaşlara klima kullanımı için uyarıda bulunmuştu. Klimaların derecelerinin yüksek olduğu bildirilerek ve fazla enerji tüketimi teknik problemlere neden olduğunu belirten DEDAŞ’ın hem kendi için hemde vatandaşlar için ortak bir çözüm üretmesi gerekmekte.

20 Tem 2017 - 15:31 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.