Bir Kıyafet İçin Kendini Rezil Etti!

Şanlıurfa'da bir giyim mağazasına müşteri olarak giren kadın bayramlık elbise çalmak isterken güvenlik kamerasına yakalandı.

Bir Kıyafet İçin Kendini Rezil Etti!
mehmet
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde yaşan olayda bir kadın giyim mağazasına girdikden sonra kıyafetlerin arkasına geçerek dikkat dağıtmaya başlıyor, belli bir sürenin ardından kıyafetlerden birini çantasına koyarak iyice gizlemeye çalışıyor. Müşteri olarak giyim mağazasına giren kadın bu olaylar yaşanırken kendisini izleyen güvenlik kamerasını fark etmiyor.Daha sonra mağazadan çıkmaya çalışan kadın, kapıda alarmın ötmesiyle yakayı ele verdi. Panik içerisinde geri gelip elbiseyi aldığı yere geri koyan kadın, mağazadan çıkıp kaçarken iş yeri çalışanları ise kadının arkasından giderek askılardaki elbiseleri kontrol etti. Elbiselerin yerinde olduğunu gören iş yeri çalışanları, alarmın neden öttüğünü merak edip güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde hırsızlık girişiminin farkına vardı. Mağazada hırsızlık girişiminde bulunan kadının kimliğinin belirlenemediği ve olay yerinden kaçarak uzaklaştığı öğrenildi.

15 Haz 2017 - 13:36 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.