Beyazgül’e Mesajı Gecikmedi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül öncekigün düzenlediği basın toplantısında

azra
Haber albümü için resme tıklayın

Sabahattin Cevheri için; “Bağımsız Aday” olacağını kamuoyuna duyurmuştu. Ancak Saadet Partisi adayı olarak müracaat ettiğini gördük. HDP adayını çekecek, Sabahattin Cevheri’yi destekleyecek şeklinde iddialar var. Bunlara hiç gerek yok. Girin kol kola deyin; 'Adayımız Sabahattin Cevheri'dir.. Ne gerek var kamuflaja” ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce düzenlediği (8.2.2019) basın toplantısında, 'Bağımsız aday' olacağı yönünde bir ifade kullanmayan, 'Çatı değil, Urfa'da yaşayan 2 milyon kişinin adayıyım' diyen, seçim sürecinin kardeşlik ortamında geçmesi için çaba harcayacağını, diğer adayları bu anlamda ziyaret edebileceğini vurgulayan Cevheri, Beyazgül'e kendi konuşmasının bir bölümüne ait bir videoyla verdi.

''ZEYNEL BEY PIRIL PIRIL BİR İNSANDIR..

GERMENİN ANLAMI YOK''

İşte sosyal medyadan paylaştığı o mesaj:

''2009'dan bu yana hiç bir şekilde siyasetle ilgilenmedim. Bu bir mahalli seçimdir. Size Belediye Başkanı olarak hizmet edeceğine inandığınız insanlara oy vereceksiniz. Zeynel bey de pırıl pırıl bir insandır. Germenin hiç bir anlamı yok. Hepimiz kardeşiz.''

HABER MERKEZİ

23 Şub 2019 - 08:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.