Beyazgül, Şanlıurfa’nın Kalkınması Gerekiyor

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve beraberindeki milletvekilleri partililerle birlikte

Beyazgül, Şanlıurfa’nın Kalkınması Gerekiyor
vatandaş
Video için play'e tıklayın

Sarayönü Caddesinde oldukça görkemli gerçekleştirilen açılışa, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, Sedat Ertürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve çok sayıda davetli katıldı.

Beyazgül: Şanlıurfa’nın Kalkınması Gerekiyor

Şanlıurfa’nın Göbeklitepe başta olmak üzere sahip olduğu tarihi değerleriyle bir yandan turizm kenti, diğer yandan tarıma dayalı bir sanayi kenti olduğuna dikkat çeken AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa’nın hızlı bir şekilde kalkınması gerekiyor. Biz bu kalkınma için ve istihdamın artırılması için elimizden geleni yaparız. Ancak bunların olması içinde huzura ihtiyaç var. Huzurda AK Parti ile olur ” dedi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Eyybiye İlçe Baaşkan Adayı Mehmet Kuş ve Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Ahmet Kenan Kayral’ın selamlama konuşmalarının ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

HABER MERKEZİ

20 Mar 2019 - 23:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.