Beyazgül'den Flaş Açıklama

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden İl eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 21 Mayısta listelerin

Beyazgül'ün listeye girememesi konusunda olumlu-olumsuz eleştiriler yapılırken, Beyazgül Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Akpartimizin yeni listesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımızın ve AkPartimizin emrinde göreve devam" demişti. 3 gün geçmesinin ardından Beyazgül yine adaylığı konusunda bir tweet attı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile istifa ettiğini söyleyerek, "Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımızın olurları ile İl Başkanlığından istifa etmiş, milletvekili aday adaylığı için müracaat etmiştim. Nasip değilmiş. Ancak Ak partimiz için durmak yok yola devam" dedi.

İşte Sosyal Medyadan paylaştığı o Twitt;

24 May 2018 - 22:52 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.