BELSAN'a Araç Sahiplerinden Tepki!

Şanlıurfa'nın şehir içi ulaşımını sağlayan BELSAN A.Ş nakit ücret ile çalışan şehir içi araçlarına zor anlar yaşatıyor.

genç urfa lı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'lı vatandaşların hizmetlerini karşılamak adına faliyette olan

BELSAN

A.Ş hemen hemen her kesimden tepkiler alıyor. Daha önce duraklarda durmadığı yönünde gelen şikayetler ve araç saatlerinin tutarsızlığı konusunda vatandaşlar tarafından tepkilerin hedefi olan BELSAN'a bu defa nakit ücretle çalışan araç sahipleri tepki gösterdi. Eyyübiye Devlet Hastanesi güzergahı için başvuruda bulunan sivil araç sahipleri BELSAN'ın sunduğu teklifi henüz değerlendirirken o güzergaha araç çıkardığı öğrenildi. İddaya göre 61 nolu hattı yeni açılan Eyyübiye Devlet Hastanesi güzergahına veren BELSAN daha önce sivil araç sahipleri ile bu konuyu görüşmüş ve araçlarınıza cihaz taktığınız zaman size o güzergahı veririz denilmiş. Sivil araç sahiplerinin Urfanatik Gazetesi WhatsApp ihbar hattına ilettiği bilgilerde; " Daha önce biz görüştüğümüzde araçlarımıza cihaz takmamızı ve bu şekilde size ancak o güzergahı verebiliriz denildi. Biz henüz araştırmalara yeni başladık ama BELSAN sağolsun oraya 61 ve 64 nolu araçlarını yönlendirdi. BELSAN tam olarak ne yapmaya çalışıyor anlamıyoruz.

Sivil araç sahipleri olarak BELSAN'a tepki gösteriyoruz. Bizler evlerimize bir parça ekmek götürebilmek için direksiyon başındayız, Şanlıurfa sıcaklığının altında vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz, biz bu araçlarda can taşıyoruz konunun hassasiyetini değerlendirip gerekli düzenlemeyi yapmalarını istiyoruz" dedi. Durum böyle olunca sivil araç sahipleri ile urfa kart kullanan araç sahipleri ister istemez karşı karşıya gelebilmekte. Durak önceliği ve saatlerinin uyuşmadığınıda göz önünde bulundurursak BELSAN'ın kesinlikle bir çözüm bulması gerekmekte.

18 Tem 2017 - 13:42 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.