Belediye Başkan’ından Önemli İmza

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ilçenin tarihsel ve kültürel kimliğini yansıtacak olan ‘Kent Müzesi' protokolüne imza attı.

Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, kentin tarihi ve kültürel kimliğini yansıtacak olan Siverek Kent Müzesi çalışmalarının yürütülmesi amacıyla koordinatör Cemal Yılmaz Aker ile protokol imzaladı.

Kent Müzesinin bir kentin hafıza olduğunu belirten Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, “Araplar, İranlılar, Bizanslılar, Selçuklular ve Osmanlılar gibi farklı kültür ve etnik yapıya mensup devletler tarafından yönetilen ve tarihi çok eski zamanlara dayanan böylesine zengin bir şehrin mutlaka bir kent müzesi olmalıdır. Siverek Belediyesi olarak bizler de bu konuda bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz Cemal Yılmaz Aker ile yaptığımız iş birliği kapsamında kent müzesi çalışmalarının hızlandırılması ve halkımızın hizmetine sunulması amacıyla protokol imzaladık. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

02 Eki 2019 - 17:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.