Bayram Namazında Urfa'da Camiler Doldu Taştı

Peygamber şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı namazı binlerce kişinin katılımıyla Balıklıgöl platosunda bulunan Dergah camiinde kılındı.

Peygamber şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı namazı binlerce kişinin katılımıyla Balıklıgöl platosunda bulunan Dergah camiinde kılındı. Şanlıurfa'da Bayram namazını kılmak için binlerce müslüman camilere koştu. Bayram namazını Dergah caminde kılmak isteyen yüzlerce kişi, sabahın erken saatlerinden itibaren camiye akın etti. On bir ayın sultanı ramazan ayının bitmesinin ardından Hz. İbrahim (A.S.)'ın ata yurdu olarak bilinen Şanlıurfa'da binlerce kişi Bayram namazını kılıp okunan Bayram vaazını dinledi.Vaazda "Ramazan Bayramı kardeşleri kucaklama bayramıdır. Bu bayramda küs olan insanlar barışır, kucaklaşır. Bayramlar birlik ve beraberlik günleridir." denildi

Haber:İbrahim Çakmak

04 Haz 2019 - 06:12 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.