Başkan Yılmaz 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz makam koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ahmet Arif Ortaokul 5. sınıf öğrencisi

Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan Mustafa Çetinkaya, Park Bahçeler Müdürü veTemizlik İşleri Müdürünü odasına çağırarak okulunda eksik olan geri dönüşüm kutuları ve bankların konulması talimatını verdi.23 Nisan 1920 tarihinin milletin gerçek anlamda söz sahibi olduğunu tescilleyen bir gün olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, Bugünkü yavrularımız, çocuklarımız hiç şüphesizyarınlarımızın yöneticileri ve yetkilileri olacaktır. Bugün de Mustafa başkanım Siverek Belediye Başkanı olarak şuan da makamda bulunuyorlar.

İnşallah gelecekte daha iyi yerlere gelecektir.; dedi.Önümüzdeki günlerde yapılacak genel seçimin hayırlı olmasını temenni eden Yılmaz, şuifadeleri kullandı: Tek temennimiz ülkemizin huzur, barış içerisinde bu işleri yürütmesi vehiç şüphesiz 24 Haziran tarihi ülkemizin gerek idari yönetimi açısından gerek siyasal yönetimi açısından bir dönüm noktası olacaktır, şimdiden seçilerimizin milletimize ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz; inanıyorum ki Mustafa Bey gibi kardeşlerimiz de gelecekte bu ülkeye büyük katkıları ve iyilikleri olacaktır, bu millete karşı olan görevlerini fazlasıyla layıkıyla yerine getireceklerdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eden Yılmaz, Hayırlara vesile olmasını temenni ederken, milletin gerçek anlamda söz sahibi olduğunu tescilleyen bu anlamlı günde bizleri ziyarete gelen Mustafa Çetinkaya ve değerli öğretmenlerine teşekkür ediyorum. diye konuştu.Minik Başkan Çetinkaya ise, şunları kaydetti: "23 Nisan’ı Mustafa Kemal Atatürk bize Türkiye’yi miras olarak bıraktı, iyi işler yapmalıyız kıymetini bilmeliyiz.

20 Nis 2018 - 14:32 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.