Başkan Yıldız’dan Ahde Vefa Ziyaretleri

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ahde vefa ziyaretleri kapsamında geçmiş dönemde AK Parti'de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı

Başkan Yıldız son olarak daha önceden Merkez İlçe Başkanlığı yapan Mustafa Zahit’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Zahit yaptığı açıklamada; “Öncelikle İl Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çok değerli Yönetimine, Yürütme Kuruluna, Kadın ve Gençlik Kollarına partimin bütün kademelerine başkanımın şahsında çok teşekkür ediyorum. Zaten bilindiği üzere AK Parti insan odaklı bir parti dolayısıyla İl Başkanımızın bu şekilde ahde vefa ziyaretleri yapması bizim gibi partiye emek veren insanları, başkanları, yönetim kurulu üyelerine dolaşması başkanımızın da gerçekten insan odaklı düşündüğünün bir kanıtıdır. Bu sebeple ben bu ziyaretleri önemsiyorum. Başkanıma değerli yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Başkanımı yakından izliyorum çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Öyle ki vatandaşımızın bir işi için kendisini gece saat 1’de aradım sağolsunlar ilgilendiler. Kendilerini kutluyorum.” Dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ahde vefa ziyaretleri kapsamında yapmış olduğu açıklamada; “ Bugün bizlerden önce partimize AK Teşkilatımıza uzun yıllar Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan çok kıymetli başkanımız Mustafa Zahit beyi ziyaret ettik. O dönem görev yapan yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Benimle birlikte yönetim kurulunda, yürütme kurulunda olan arkadaşlarımız var. Bizim anlayışımız partimize bugüne kadar kim hizmet etmişse bir taş taş üstüne koymuşsa hepsi başımızın tacı. Eski yeni diye bir şey yok bizler her zaman AK Teşkilatlarız, bir bütünüz insan odaklı bir partiyiz. Bizden önce emek veren tüm büyüklerimize ulaşacağız ziyaret edeceğiz, parti büyüklerimiz partimizin hafızasıdır. Bu dava hepimizin davasıdır” dedi.

HABER MERKEZİ

15 Eki 2018 - 17:53 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.