Başkan Yıldız’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız 30 Ağustos Zafer Bayramının 96.Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yıldız, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zafer bayramıyla ilgili şu ifadelere yer verdi; “30 Ağustos Zaferinin 93. Yıldönümünde aziz şehitlerimizi ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimiz için tarihin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos’u bu yılda coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın mimarı olan Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve bu millet için canını seve seve feda eden şehitlerimizi sonsuz minnet ve şükranla yad ediyoruz. 30 Ağustos 1922 tarihi büyük bir askeri başarı özelliği taşımasının yanı sıra aynı zamanda aziz milletimizin birlik ve beraberliğine ne kadar önem verdiğinin vatanı ve bayrağı için neler yapabileceğinin de bir sembolüdür. Şanlı milletimiz 93 yıl önce kendisini yok etmek isteyen düşmanlara, imanıyla gerekli cevabı destan yazarak verirken, gücünü ve kuvvetini milli birlik ve beraberlikten alan milletimiz her zaman olduğu gibi bugünde aynı dayanışma aynı inanç içerisindedir. Bu şanlı millet tarihin her döneminde istikbalinden ve hürriyetinden hiçbir zaman ödün vermemiştir, vermeyecektir. Bu vesileyle Şanlıurfalı hemşerilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

29 Ağu 2018 - 12:50 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.