Başkan Kuş'tan Şanlıurfaspor'a Maddi Destek

Eyyübiye  Belediye Başkanı Mehmet Kuş 2.Lig Kırmızı Grubu ilk 5 içinde tamamlayıp play off oynamaya hak kazanan Şanlıurfaspr'a maddi ve manevî

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, play off öncesi Şanlıurfaspor'a maddi olarak destek çıkıp futbolculara moral verdi. 2. Lig Kırmızı Grupta sezonu 5.'nci sırada tamamlayıp play off oynamaya hak kazanan Şanliurfaspr'a destekler devam ediyor. Takımın sezon boyunca yaşadığı sıkıntıların play off müsabakalarına yansımaması için futbolcuların alacakları olan primlerinin bir kısmını ödeyip nefes aldıran Başkan Kuş taraftarların takdirini topladı. Başkan Kuş'a teşekkür eden Şanlıurfaspor'a gönül vermiş taraftarlar desteklerin devam edilmesini de istedi.

Şanlıurfaspor'un yarınki Karagümrük maçı öncesi açıklama yapan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," inşallah takımımız yarınki ilk müsabakada başarılı bir sonuç elde eder ve kendisine destek veren taraftarlarını ve hepimizi sevindirir. Yarınki müsabaka öncesi futbolcu kardeşlerime ve teknik heyete başarılar diliyorum." Dedi.

08 May 2019 - 20:35 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.