Başkan Ekinci, Siverek kırsalını ziyaret etti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler öncesi merkez ve kırsal mahallelere adeta çıkarma yapıyor. Eyyübiye

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, seçimler öncesi merkez ve kırsal mahallelere adeta çıkarma yapıyor. Eyyübiye ilçesini adeta karış karış dolaşan Başkan Ekinci son olarak Siverek kırsalında destek turuna çıktı. Vatandaşlara 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemini anlatan Başkan Ekinci beraberindekilerle Siverek Kapıkaya kırsal mahallesine bağlı mezralarda Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye için destek istedi. Vatandaşlara 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemi anlatan Başkan Ekinci, “ Gezip dolaştığımız her yerde vatandaşlarımızın partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri teveccüh bizleri fazlasıyla mutlu ediyor.” Dedi.

24 Haziran seçimlerinin Ak kadroların zaferiyle sonuçlanacağımı belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Seçim çalışmaları kapsamında Siverek Kapı kaya kırsal mahallemizin bağlı mezrasına geldik. Buradaki akrabaları dostları ziyaret ettik. Burada şunu gördük ki onlarda yaparsa yine Ak Parti yapar diyorlar. Özellikle Ülkemizin içerisinde bulunduğu sürecin farkındalar.

Dolayısıyla Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye yolunda onlarda ellerinden gelen destekleri vereceklerini ifade ettiler. Vatandaşlarımızın bizlere olan yaklaşımı Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgileri ve AK Parti’ye olan bağlılıkları bizleri oldukça mutlu ediyor. Gezip dolaştığımız her yerde gördüğümüz manzara; 24 Haziran’da da yine Ak kadroların zaferiyle sonuçlanacağına dair emareler veriyor. Bizler de bize ve partimize gösterdikleri teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

22 Haz 2018 - 23:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.