Başkan Demirkol’dan Şanlıurfaspor'a Ziyaret

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfaspor takımı yöneticileri ve futbolcularını kulüp tesislerinde

Kulüp yöneticileriyle istişarede bulunan Başkan Demirkol, Şanlıurfaspor’un her zaman için yanında olduğunun altını çizerek, “Geçmişten bu tarafa Şanlıurfaspor’umuza hem maddi olarak, hem de manevi olarak desteklerde bulunduk. Gerek şahsi bütçemden, Haliliye Belediyesinin kurumsal bütçesinden her zaman için yanlarında olduk” dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü Tesislerine ziyarete giden Başkan Fevzi Demirkol’u, Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Belediye Meclis Üyeleri Erdal Deniz ve Hasan Kaya ile ziyarete giden Başkan Demirkol, ilk olarak sporcularla bir araya geldi. Sporculara tatlı ikramında da bulunan Başkan Demirkol, sporculardan şampiyonluk sözü aldı

Sporcularla görüşten sonra Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarede bulunan Başkan Demirkol, Şanlıurfaspor’un her zaman için yanlarında olduklarını söyledi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Emin Yetim, Haliliye Belediyesinin ve Başkan Fevzi Demirkol’un her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Başkan Demirkol tarafından kulübe her zaman destek verildiği vurgusunu da yapan Yetim, şunları söyledi:

“Gümüşhanespor maçı öncesinde sayın başkanımız moral açısından bize ziyarette bulundu. Takımımıza tatlı ikramında bulundu. Bu nedenle başkanımıza teşekkür ediyoruz. Daha öncesinde de, maç öncesinde başkanımız bize defalarca ziyarette bulundu. Bizi maddi ve manevi her konuda desteklediler. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah başkanımızın getirdiği tatlıyla sporcularımız, Pazar günkü maçtan galip ayrılır, bize uğurlu gelir.”

“ŞANLIURFASPOR’UN MADDİ VE MANEVİ YANINDA OLDUM”

Başkan Fevzi Demirkol da, yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor’un bugüne kadar maddi ve manevi yanında olduğunu söyledi. Başkan Demirkol, Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olduğunun da altını çizerek, şunları kaydetti:

“Şanlıurfaspor, şehrimizin takımı ve şehrimizi profesyonel futbol liginde temsil eden tek takımımız. Şanlıurfaspor, kentimizin tanıtımına da katkı sunmaktadır. Spora olan ilgimiz itibariyle Şanlıurfaspor’u bir Şanlıurfalı olarak hem şahsım hem de temsil ettiğim kurum olan Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız, her zaman destekçileriyiz. Bu ziyaret, bugüne has olan bir şey değil. Geçmişten bu tarafa Şanlıurfaspor’umuza hem maddi olarak, hem de manevi olarak desteklerde bulunduk. Gerek şahsi bütçemden, Haliliye Belediyesinin kurumsal bütçesinden her zaman için yanlarında olduk. Şanlıurfaspor’un sezona başlangıcında Bolu’daki kampını ziyaret edip, yöneticilerimizle birlikte futbolcularımızın moral ve motivasyonunu sağlamak, şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan Şanlıurfaspor’umuzun şampiyon olmasını, bir üst ligde yine aynı şekilde şehrimizin temsil etmesi için baştan itibaren desteğimiz hep devam etmektedir. Antalya’daki kampta da takımı ziyaret ettim. Sezon başlangıcından bu tarafa Şanlıurfaspor’un maddi ve manevi olarak hep hizmetinde olduk. Özellikle şunu belirtmek istiyorum; bir belediye başkanı olarak değil, bir Şanlıurfalı olarak ve Şanlıurfaspor’un kuruluşundan bu tarafa şehrimizin takımı olan Şanlıurfaspor’a destek verilmesinden yanayım. Gümüşhane maçı ile futbolcularımızın özgüveni tamdır. Aynı şekilde yöneticilerimizin birbirleriyle yek vücut olması tamdır. Allah nasip ederse Pazar günü 3 puanı biz alacağız. Şanlıurfaspor, 1. Ligde şehrimizin tanıtımına katkı sunacaktır.”

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol, tesislerden ayrıldı.

20 Nis 2018 - 11:31 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.