Başkan Demirkol, Sınavlara Hazırlanan Gençleri Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol belediye bünyesinde hizmet veren kütüphanelerde sınavlara hazırlanan gençleri ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Demirkol, Sınavlara Hazırlanan Gençleri Ziyaret Etti
misafir
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediyesine bağlı Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi ile Sırrın Eğitim ve Gençlik Merkezinde bulunan kütüphaneler, her gün gece 24’e kadar gençlerin hizmetinde olmaya devam ediyor. Başkan Fevzi Demirkol da, Sırrın’daki merkezde çeşitli sınavlara hazırlanan gençleri ziyaret etti. Gençlerle sohbet ederek, tecrübelerini aktaran Başkan Demirkol, gençlere yönelik hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Gençlerin fikir ve taleplerini de alan Başkan Demirkol, gençlerin eğitimi için hazırladıkları merkezlerin de artacağının atlını çizdi. Gençlere, Osman Gazi Mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden Gençlik ve Kültür Merkezi hakkında da bilgiler veren Başkan Demirkol, sınavlara girecek gençlere ‘başarı’ temennilerini de iletti.

Başkan Demirkol, gençlerle sohbetinin ardından merkezden ayrıldı.

HABER MERKEZİ

21 Tem 2018 - 10:49 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.