Başkan Beyazgül’den Mesaj…

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 12 Ayın Sultanı Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tüm Şanlıurfalıların ve İslam dünyasının Berat Kandilini kutlayarak şu cümlelerine yer verdi: İçinde bulunduğumuz üç aylar içerisinde en mübarek gecelerden biri olan Berat Kandili, günahların affedildiği Rahmet Gecesidir.

Maneviyatıyla dünyanın sayılı şehirlerinden birisi olan Şanlıurfa’da hemşehrilerimiz ile birlikte kandili yaşamanın huzuru içerisindeyiz. Bunun için mutlak güç sahibi Allah’ımıza binlerce kez şükür ederken, tüm İslam coğrafyasının el ele vererek dünyada barışın tesisini kurmayı Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Tüm bu duygularla içinde büyük hikmetler barındıran Berat Kandilinin başta milletimiz olmak üzere İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.

HABER MERKEZİ

19 Nis 2019 - 09:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.