Başkan Beyazgül, Personelleri Denetledi Ardından Vatandaşlarla Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sabah saatlerinde hizmet binasındaki personelleri ziyaret etti. Ardından Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'ne

Başkan Beyazgül, Personelleri Denetledi Ardından Vatandaşlarla Buluştu
Video için play'e tıklayın

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gün içerisindeki yoğun mesaisine kurum personellerini ziyaret ile başladı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında katları tek tek gezerek personelleri çalışmaları sırasında denetleyen Başkan Beyazgül, ardından Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'ne geçerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, TALEPLERİ DİNLEDİ

Alo 153 Büyükşehir İletişim Merkezi aracılığıyla Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'ne yönlendirilen telefonları cevaplayan Başkan Beyazgül, vatandaşların talep ve önerilerini not ederek, çözüm noktasında ilgili birimlere talimatlar verdi. Ardından gelen vatandaşlarla selamlaşan Başkan Beyazgül, vatandaşlarla da yüz yüze görüşmeler gerçekleştirerek kurumsal çalışmaların yansımalarını dinledi. Yine vatandaşların talep ve önerilerini de not alan Başkan Beyazgül, kurumsal yapı olarak vatandaş iletişimlerine önem verdiklerini söyledi.

Başkan Beyazgül, temaslarının ardından yaptığı değerlendirmesinde "Hizmet yolculuğumuzda en büyük pay sahibi olan, Büyükşehir Belediyesinde büyük bir özveri ile çalışan mesai arkadaşlarımızla bir araya geldik. Güç ve gönül birlikteliğiyle şehrimize değer katacak pek çok çalışmayı Büyükşehir kadroları ile birlikte gerçekleştireceğiz. Gün içerisinde yine vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledik" dedi.

HABER MERKEZİ

30 Tem 2019 - 15:00 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.