Başkan Beyazgül İtfaiyeci Duasına Katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret ederek İtfaiyeci Duasına katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret ederek İtfaiye Erleri ile bir araya geldi. Burada her gün okunan İtfaiyeci Duasına katılan Başkan Beyazgül, ardından İtfaiye hizmet binasını inceledi.

Ziyaretleri kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığından Şanlıurfa genelindeki yapılan müdahalelerle ilgili brifing alan Başkan Beyazgül, burada bir açıklamada bulundu.

Açıklamasında Başkan Beyazgül, “Bu gün İtfaiye Daire Başkanlığımızı ziyaret ettik. İtfaiye Duası ile işe başladık, ancak kanaatimiz şudur ki İtfaiye ile ilgili bilgilerin halkımızla paylaşılması gerekiyor. Şanlıurfa’mızda yangın ve kaza oranları yüksek bu konuda halkımızın da bizzat yapması gereken ve uyarılması gereken konular var. Talimatlar verdik arkadaşlarımız görsel alanda ve diğer konularda halkımızla gerekli bilgileri paylaşacaklardır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

08 May 2019 - 17:48 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.