Başkan Baydilli’den Mevlid Kandili Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Peygamber Efendimizin doğumunun 1447. yıl dönümünde Mevlid Kandili için bir mesaj yayınladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli, iyiliğin ve barışın elçisi olan Peygamber Efendimizin ümmeti olarak her zaman iyilik uğraşısında olmamız gerektiğini kaydetti.

Başkan Baydilli mesajında şu ifadelere yer verdi: ”Bugün iki cihan serveri, İslam dininin önderi ve Allah'ın elçisi olan; gözümüzün nuru Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa S.A.V'ın kutlu doğumunun 1447. yıl dönümüne ulaşmış bulunuyoruz. Peygamber Efendimiz şüphesiz sadece İslamiyet için değil tüm dünya dinleri için takdir gören örnek bir yaşam teşkil etmiştir.

Güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderilen Peygamber Efendimizin izinde giden, yalnızca iyiliği, dürüstlüğü ve insanlara yardım etmeyi düşünen bir ümmet olmamız yani Allah'a layık kul ve Peygamberimize yaraşır ümmet olmamız gerekir. Her konuda örnek olan peygamberimizin örnek yaşamını ve onun bize emaneti olan Kuran'ı Kerim ve sünnetini bol bol okumamız, anlamamız ve hayatımıza tatbik etmemiz gerekir. Allah bizi peygamberimize layık bir ümmet eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum”

HABER MERKEZİ

19 Kas 2018 - 09:27 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.