Başkan Baydilli’den Akpiyar’a Semt Pazarı Müjdesi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye bağlı Akpiyar Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine semt pazarı inşa ettikleri ve önümüzdeki

Başkanla devam
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Akpiyar Mahallesinde semt pazarı inşa edildi. Karaköprü Belediye BaşkanıMetin Baydilli semt pazarında yapılan çalışmaları incelerken, Akpiyar mahallesinde yaşayan vatandaşlara pazarın en kısa sürede hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Akpiyar’da semt pazarı ihtiyacı olduğunu ve bu yönde talepler aldıklarını ifade eden Başkan Baydilli bu sıkıntıyı gidermek için yer tespiti yapıp çalışmalara başladıklarını ve pazarın bitme aşamasına geldiğini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Akpiyar mahallemizdeki alan gezilerimizde muhtarımızın ve vatandaşların semt pazarı talebi bize geliyordu. Biz de bu ihtiyacı giderme adına mahallemizde semt pazarı yaptık ve çalışmalar bitme aşamasına geldi. Pazarımız haftanın bir günü semt pazarı, diğer 6 gün otopark olarak hizmet verecektir. Ben semt pazarımızın Akpiyar mahallemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli semt pazarı incelemesinin ardından yolda karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

HABER MERKEZİ

12 Kas 2018 - 08:53 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.