Başkan Baydilli Kırsalda Bilim Etkinliğine Katıldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye bağlı Geçit Kırsal mahallesinde Geçit Ortaokulu'nun düzenlediği TÜBİTAK Bilim Fuarı etkinliğine

Başkan Baydilli Kırsalda Bilim Etkinliğine Katıldı
Video için play'e tıklayın

Her fırsatta öğrencilerle buluşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye bağlı Geçit Kırsal Mahallesinde düzenlenen Tübitak Bilim Fuarı etkinliğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

4006 Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Programları kapsamında düzenlenen etkinlikte Başkan Baydilli öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi. Etkinliğe Başkan Baydilli'nin yanı sıra belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kırsal mahalle sakinleri ile Geçit Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bilim çağında olduğumuzu ifade ederek, gelişmenin ve büyümenin en önemli faktörü bilim ve teknoloji olduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Bu dönemde savaşlar kılıç kalkanla değil füzelerle tanklarla yani bilimin en iyi şekilde kullanılmasıyla oluyor. Türkiye şükürler olsun ki kendi silahını, uçağını üretmede iyi yerlere doğru ilerliyor. Bu da ülkede bilime verilen önemle oluyor. Bilime verilen önem Geçit Mahallesindeki bilim fuarına verilen önemle eş değerdir, bunu çok önemsiyoruz. Burada çocuklarımızın yaptığı çalışmalar, bilimsel anlamda bir şeyler yapması çocuğun ufkunu gösteriyor. Geleceğe emin adımlarla ilerlemenin yolu bilimden geçiyor. Gençlerimize eğitim öğretimin yanında bilimi aşılamamız, anlatmamız ve yeni şeyler üretmeleri fırsat vermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Geçit Ortaokulu Müdürü Çağlayan Sertkaya Bilim Fuarı etkinliğine katılan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

19 Nis 2018 - 17:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.