Başkan Baydilli'den Kuran Kursu Öğrencilerine Ziyaret

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Esentepe Mahallesinde bulunan Gazi Vahide Şefkatlioğlu Kız Kur'an Kursu yaz dönemi Kuran kursu öğrencilerine

Başkan Baydilli'den Kuran Kursu Öğrencilerine Ziyaret
Reklam
Video için play'e tıklayın

Toplumun her kesimiyle buluşmaya çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaz döneminde Kuran'ı Kerim eğitimi gören çocukları ziyaret ederek sohbet etti.

Esentepe Mahallesinde bulunanGazi Vahide Şefkatlioğlu Kız Kur'an Kursunuziyaret eden Başkan Baydilli Kuranı Kerim eğitimi gören kız öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Kuran kursundaki çocuklara bir süre hitap eden Başkan Baydilli Kuran'ı Kerim ve din eğitiminin öneminden bahsederken, yaz dönemini değerlendirerek Kuran kursuna gelen öğrencileri tebrik etti.

Özellikle kız çocuklarının geleceğin anneleri olacağı ve dünyayı şekillendirecek evlatları dünyaya getirecekleri için şimdiden alacakları eğitimin çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Baydilli, “Kızlarımız en iyi dini ve ilmi eğitimi alacak ki ileride çocuklarını da en iyi şekilde yetiştirsinler. Ben kız çocuklarımızı ve ailelerini yaz dönemini ilimle, dini eğitimle değerlendirdikleri için tebrik ediyorum” diye konuştu.

29 Tem 2019 - 15:52 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.