Başkan Baydilli'den Başkan Özyavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart'ta Harran Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı adayı Mahmut Özyavuz'a hayırlı olsun

Başkan Baydilli'den Başkan Özyavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Video için play'e tıklayın

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart yerel seçimlerinde Harran ilçesinde Cumhur İttifakı adayı olarak girdiği seçimde belediye başkanı seçilen Mahmut Özyavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u seçim zaferinden dolayı tebrik eden Başkan Baydilli, Harran’ın bu dönemde Başkan Özyavuz ile birlikte hak ettiği yere gelmesini diledi.

Ziyarette bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’da 31 Mart seçimlerinde vatandaşların tercihiyle önemli bir zafer kazandıklarını, Cumhur İttifakı adayı olan Mahmut Özyavuz’un da Harran’da seçilmesinin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Harran sadece Şanlıurfa için değil Türkiye için de çok önemli bir değerdir. İnşallah Mahmut Özyavuz kardeşimiz de gerek turizm anlamında gerekse hizmet bakımından Harran’da çok güzel işler yapıp ilçeyi hak ettiği yere getirecektir. Ben kendisine görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise Başkan Baydilli’ye ziyaretleri için teşekkür ederken, “Cumhur İttifakı olarak Şanlıurfa’da 12 ilçe ve Büyükşehir’i kazanarak önemli bir başarı elde ettik. Bugün de Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli sağ olsun bizleri ziyaret etti. Kendisini de tekrar seçildiği için tebrik eder, görevinde başarılar dilerim” dedi.

İki başkan daha sonra Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

HABER MERKEZİ

24 Tem 2019 - 11:22 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.