Başkan Baydilli Bayramda da Durmadı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçime sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bayramda da seçim çalışmalarına ara

Başkan Baydilli Bayramda da Durmadı
Video için play'e tıklayın

24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin startı verildiği günden beri sahada vatandaşlarla buluşan ve seçimin öneminden bahseden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan Bayramında da çalışmalarına ara vermedi.

Başkan Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte ilçedeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı ve Ak Parti için oy istedi.

Vatandaşlara pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin Türkiye ve İslam dünyası için öneminden bahseden Başkan Baydilli, Karaköprü'de sandıkların patlatılarak en fazla oy toplanan seçim olmasını istedi.

Başkan Baydilli, "İnşallah önümüzdeki pazar günü Ak Parti olarak Şanlıurfa'da yüksek bir oy oranıyla milletvekillerimizi meclise göndereceğiz ve hizmetin en iyisini Şanlıurfa'ya getireceğiz. Bu seçim sadece bir parti seçimi değil ümmetin kaderinin, Suriye'nin ve Filistin'in umudu olan seçimdir. Tüm vatandaşlarımızın desteğiyle bu sınavdan muvaffak çıkacağız İnşallah" diye konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de kırsaldaki vatandaşlarla bir araya gelerek hem sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini hem de seçimler için destek istediklerini kaydetti.

Konuşmasını Kürtçe yapan Milletvekili Cevheri, "İnşallah önümüzdeki hafta kazasız belasız bir seçim atlatıp Şanlıurfa'da en yüksek oy oranını toplayacağız. Bizim işimiz hizmet, Şanlıurfa için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Kırsaldaki vatandaşlarımızın sorunları tabi ki var biz de bunun çözümü noktasında istişarelerde bulunduk ve inşallah gerekli yerlere bunları ileteceğiz. Misafirperverlikleri için kırsaldaki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da ekip olarak seçime iyi hazırlandıklarını ve bayramda da durmadan çalıştıklarını ifade ederek, kırsal mahallelerdeki vatandaşları da ihmal etmeyerek bir araya geldiklerini dile getirdik. Başkan Aksoy, 24 Haziran akşamı Ak Parti'nin Karaköprü'de oyunu artırarak çıkacağına yürekten inandıklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli akşamları da açtığı seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek 24 Haziran'daki seçimler için fikir alışverişinde bulunuyor.

HABER MERKEZİ

18 Haz 2018 - 10:46 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.