Başkan Ayhan’dan Tüm İlçe Halkına Davet

Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan Pazar günü yapılacak olan AK Parti 6. Olağan İl kongresine tüm Akçakale halkımız davetlidir

Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan Değerli Akçakaleli halkımız Pazar günü yapılacak AK Parti Şanlıurfa il başkanlığı 6. Olağan Kongresi için Şanlıurfa ya gelecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ı karşılamak ve mitinge katılım göstermek isteyen bütün vatandaşlarımıza ücretsiz araç tahsis edilecektir. Katılım göstermek isteyen Vatandaşlarımızın pazar günü en geç Saat 11.00 de Akçakale belediye binasının veya Akçakale tır garajında önünde hazır bulunmalarını rica ediyoruz. Dedi.

Akçakale Temsilcisi Mehmet AYHAN

24 Şub 2018 - 18:41 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.