Başkan Ayhan'dan Vekil Yıldız'a Ziyaret

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız'ı Suruç'da ziyaret etti.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Şanlıurfa'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelmesinin ardından ilk ziyaretiniAK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız'a yaptı. Başkan Ayhan Milletvekili Yıldız'ı Suruç'daki odasında ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. Genel olarak Şanlıurfa üzerinegörüşen Ayhan ve Yıldız Şanlıurfa'nın gelecek planlaması için fikir istişarelerinde bulundu.

24 Haz 2017 - 23:32 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.