Başkan Aksoy Seçim Öncesi Verdiği Sözü Tuttu

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy seçimde önce Gençlik spor genel müdürlüğünden almış olduğu sözden dolayı 100'e yakın öğrenciyi geziye

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen `Şehirler ve Kültürler` projesi kapsamında seçimden önce vermiş olduğu sözü seçimi kazandıktan sonra vermiş olduğu sözü yerine getirerek 100 öğrenciyi Mardin’e geziye gönderdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Aksoy şu ifadelere yer verdi;

‘’Seçim öncesi gençlerimize verdiğimiz gezi sözümüzü tuttuk. İlçemiz gençlerini Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hayata geçirdiği "Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında, Medeniyetler Şehri Mardin'e yolculadık. Gençlerin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrencileri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyetimizi, şehirlerimizi ve kültürümüzü tanımaları için bizde Bozova ve kırsal mahallerde bulunan 100’e yakın öğrencimizi Mardin’e gönderdik. Bu kapsamda Gençlik Spor Genel müdürlüğüne vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz’’. dedi.

Haber:İbrahim Çakmak

21 Nis 2019 - 20:37 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.