Başhekim Karakucak Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Toplumların huzurlu güvenli maddi ve manevi refah seviyesine ulaşması ile aydın ve medeni bir gelecek içinde yaşaması için çocuklarımızın gençlerimizin

Maalesef medeniyetler beşiği, kadim uygarlıkların şehri Şanlıurfa eğitim de kendisine yakışan bir yerde değildir. Gerek üniversite gerekse de ortaöğretim döneminde her yıl son sıralarda olmamız bizi üzmektedir. Hedefimiz,medeniyet şehri Şanlıurfa'mızın kendine yakışır bir düzeye ulaşması olmalıdır.Bu hedefimize ulaşmada tüm kurumlar ile Şanlıurfa için adeta bir eğitim seferberliği başlatılmalıdır. İlk üniversitenin kurulmuş olduğu ve Göbeklitepe ile tarihin adeta başlangıcının varolduğu ilimizin eğitimde üst derecelere gelmesini temenni ediyor, tekrar tüm öğrencilerimize başarılı, sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır.

Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ülkemize ve hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Özel Metrolife Hastanesi Başhekimi M.Cengiz KARAKUCAK

18 Eyl 2017 - 13:24 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.