Bandırma’dan Şanlıurfa’ya Yardım Eli

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde BANBİS isminde bir gurup bisikletçiler sosyal medyada gördüğü yardıma el uzattı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı bir köy okulun anasınıfını öğrencilerin kırtasiye malzemesi için yaptığı paylaşıma Bandırma Bisiklet Gurubu (

BANBİS

)dan yardım eli uzandı. Kendi aralarında topladığı paraları bir kırtasiye ile anlaşıp geliş fiyatından 400 liralık malzeme aldılar.

Bandırma Bisiklet Gurubu (BANBİS) sözcüsü Olcay Türker “ Yardım kampanyasını anlatan bir veli durumu bize anlattı, bizlerde katkıda bulunalım istedik. Kendi aramızda ve sosyal medyamızda duyurduğumuz anda kısa sürede 400 lira para topladık. Bizimde katkımız olması açısından böyle işe koyulduk. Geçtiğimiz haftalarda Minik eller kreşinin yardım kampanyasına BANBİS Ailesi olarak büyük destek olarak Şanlıurfa Bozova ilçesine bağlı bir köy okulunun anasınıfı için kırtasiye malzemeleri toplamış ve teslim etmiştik. Görselleri elimize ulaştı. Yüzlerindeki mutluluğu görünce ne kadar güzel bir iş yaptığımıza olan inancım pekişti. BANBİS ailesi olarak istediğimizde hiç görmediğimiz, hiç tanımadığımız insanlara bile dokunabildiğimizi, küçük miktarlarla büyük mutluluklara vesile olabildiğimizi görmek beni hem gururlandırdı hem duygulandırdı. BANBİS ailemize tekrardan çok çok teşekkür ederim. Biz birbirine sevgiyle bağlı büyük bir aileyiz” diye şeklinde konuştu.

İHA

21 Şub 2019 - 13:24 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.