Bakanlıktan Urfa'daki Patlama ile İlgili Flaş Açıklama!

Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında 13 Kasım tarihinde meydana gelen patlama ile ilgili Milli Savunma Bakanlığından açıklama geldi.

Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında geçtiğimiz 13. Kasım tarihinde şiddetli patlamalar meydana gelmişti. Patlama sonrası ilk olarak Şanlıurfa Valiliğinden gelen açıklamada mühimmat deposunda ptlama meydana geldiği bildirilmişti.

Aradan günler geçmesinin ardından tam olarak nedeni araştırılan patlama ile ilgili Milli Savunma Bakanlığından resmi bir açıklama geldi.

MSB'nin resmi sitesinde yer alan açıklamada; ''Şanlıurfa’daki 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda 13 Kasım tarihinde meydana gelen patlama ile ilgili görüntülere ve görgü tanıklarının beyanlarına dayanarak yapılan ilk inceleme ve değerlendirme sonuçlarına göre, olayın herhangi bir dış etkiden kaynaklanmadığı, mühimmatın mevsimsel değişiklik ve mevcut depolama koşullarından etkilenerek yapısının bozulması sonucunda reaksiyona girmesi nedeniyle meydana gelmiş olabileceği değerlendirilmektedir'' ifadeleri yer aldı.

18 Kas 2019 - 12:02 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.