Bakan Yardımcısı Karabay, Şehit Ailelerine Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu ve Şehit Polis Memuru Abdulkadir Oğuz'un ailelerini ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar BakanYardımcısı Mehmet Karabay, 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu ve Şehit Polis Memuru Abdulkadir Oğuz'un ailelerini ziyaretetti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Şanlıurfa'da şehit ailelerini ziyaret etti. İlk olarak 2016 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde alışveriş için gittiği iş merkezinden çıktığı sırada teröristlerin saldırısına uğrayarak ağar yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Özel Harekat Polisi Abdulkadir Oğuz'un ailesini ziyaret etti. Karabay, şehidin babası Şevket Oğuz'a taziye dileklerini iletti. Daha sonra 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu'nun ailesini ziyaret eden Karabay, bir süre aile ile görüştü.

ADEM kursiyerlerinin ürünlerini inceledi

Karabay, Şanlıurfa'daki ziyaretleri çerçevesinde Birecik'teki Aile Destek ve Eğitim Merkezi'ne (ADEM) de giderek, bayan kursiyerlerle buluştu. Kursiyerlerin yapmış olduğu ürünleri inceleyen ve ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi alan Bakan Yardımcısı Karabay, başarılı çalışmaları nedeniyle kursiyerleri kutladı. ADEM'deki bayan kursiyerlerin çocuklarının kaldığı ana sınıfını ve Kur'an-ı Kerim öğrenen öğrencileri de ziyaret eden Karabay, öğrenciler ile bir süre ilgilenerek sohbet etti.

Ziyaret sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay'a tablo hediye eden Kaymakam Kadir Perçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HABERLERCOM

12 Ara 2017 - 14:40 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.