Bakan Fakıbaba: Urfa’dan En Yüksek Oy Oranı İle Çıkacağız

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Eyyübiye ilçesinde mahalle gezisi ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.  Gittiği her mahallede yoğun

Bakan Fakıbaba: Urfa’dan En Yüksek Oy Oranı İle Çıkacağız
Mehmet
Video için play'e tıklayın

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte Eyyübiye ilçesinde mahalle gezisi düzenledi. Bakan Fakıbaba, Hacıbayram Mahallesi , Onikiler Mahallesi, Eyüp Peygamber Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Bakan Fakıbaba, taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat verdi. Vatandaşla sohbet eden Bakan Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayınlanan seçim beyannamesi ile ilgili de bilgi verdi. Türkiye’de en büyük hizmetlerin AK Parti hükümetleri ile yapıldığını anlatan Bakan Fakıbaba, istikrar, huzur, ekonomik büyümenin ve kalkınmanın devam etmesi için yeniden AK Parti’ye destek vermelerinin gerektiğini belirtti.

Mahalle ziyaretleri ile ilgili de açıklama yapan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, “Birlik beraberlik içerisinde, hep beraber gece gündüz demeden sahurlara kadar çalışıyoruz. Sahurda sahurumuzu yapıp evelallah öyle yatıyoruz. Şanlıurfa halkım farkına bu seçimin en önemli bir seçim olduğunu ve Türkiye için sadece bu AK Parti için, Cumhurbaşkanımızın değil Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunun farkında ve bunun farkında. Ben birçok seçim gördüm ama bana göre bu en yoğun halkın ilgisini gördüğümüz AK Parti olarak halkın ilgisini gördüğümüz bu seçim olarak değerlendiriyorum. Bence inşallah bu seçim alabileceğimiz en yüksek oranda ki oyumuzu alarak Ankara’ya döneceğiz” dedi.

Şanlıurfalıların ilgisini değerlendiren bakan Fakıbaba ilginin mükemmel olduğunu anlatırken, “Ben Şanlıurfalılarla gurur duyuyorum onlarda beni bağırlarına basıyor onlara çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun abilerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden, çocuklardan Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.Çocukların yoğun ilgisi üzerine Bakan Fakıbaba “Şanlıurfa’da belirleyici bir cümle vardır. Çocuklar bir partiyi seviyorsa o parti lider bir partidir. Çünkü anneler ve babalar evde nasıl etkileniyor ve konuşuyorsa çocuklarda mahallede bunu yansıtıyor” İfadelerini kullanırken çocuklarında ailelerine teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

01 Haz 2018 - 14:29 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.