Bakan Fakıbaba, Ümmet İçin Bir Olma, Birlikte Olma Zamanı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba

Bakan Fakıbaba, Ümmet İçin Bir Olma, Birlikte Olma Zamanı
Isyan
Video için play'e tıklayın

Birecik ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Vatandaşların yoğun sevgisine karşılıksız kalamayan Fakıbaba vatandaşlar ile yakından ilgilenerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Birecik İlçe Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma programına GıdaTarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl Yönetim Kurulu, AK Parti Milletvekilleri M. Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Milletvekili adayları Z.Gülender Açanal, Güler Kama İzol, ile ilçe belediye başkanları katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yaparak tüm partilileri seslenen Bakan Fakıbaba, "Birecik ilçesinde yaptığımız bayramlaşma programımızda bulunan kalabalık hemşerilerimizin Partimize göstermiş olduğu yoğun sevginin bir göstergesidir. 24 Haziran seçimleri sen ben seçimi değildir, AK Partili olmayan vatandaşlarımızın da oylarına talibiz" dedi.

24 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye'nin seçimi olmadığını belirten Bakan Fakıbaba, "AK Partili olmayan vatandaşlarımızın da oylarına talibiz çünkü Birecik, Şanlıurfa, Türkiye ve Ümmet için bir olma birlikte olma zamanı. Bizim şahıslarla işimiz yok biz kimseye kötü söz söylemek gibi derdimiz de yok biz sadece en demokratik şekilde vatandaşlarımızın ayağına giderek oy isteyeceğiz, vermek istemeyen hemşerilerimize de saygı duyacağız" şeklinde konuştu.

Birecik ilçesinde gerçekleşen Bayramlaşma programının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindekiler Suruç ilçesine geçerek AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız'a Başsağlığı ziyaretinde bulundular.

HABER MERKEZİ

17 Haz 2018 - 16:55 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.