Bakan Fakıbaba Miting  Alanında Vatandaşlara Hitap  Ediyor

Miting alanında buluna Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba miting alanında bulunan vatandaşlar hitap ediyor.

Bakan Fakıbaba Miting  Alanında Vatandaşlara Hitap  Ediyor
Video için play'e tıklayın

Bakan Fakıbaba “Batının da istediği budur istedikleri de budur bunlara engel olacağız oylar önce adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’a pusulanın altına evet mührünü basacağız. Sonra AK Partinin evet mührünü ampulün altına evet mührünü basacağız. Türkiye Şanlıurfa’yı görecek işte bu peygamberler şehrini Allah’ın izni ile 24 Haziran akşamı kazanıp o geceyi kutlayacağız. Yapacak çok işimiz var eğitimden sağlığa, ulaşımından kültürüne, gençliğinden spora, Allah’ın izni ile bu ekibe inanın ve görün, bu ağabeyinizi arkadaşınızı Allah’ın izni ile sizi hiç mahcup etmeyeceğim Urfa’ma söz veriyorum hep emrinizde olacağım. Hiç usanmadan halka ağalık değil halka hizmetkârlık yapan bir parti üyesiyiz. Hep yanınızda olacağım hep birlikte olacağız hep hizmetinizde olacağız Allah hepinizden razı olsun Urfam. Şanlıurfalılar çok iyi biliyorlar ki Allah’ın izni ile yalan söylemeyiz, haram yemeyiz sadece ve sadece Allah’ın huzurunda eğiliriz ve adil davranırız” şeklinde konuştu

HABER MERKEZİ

20 Haz 2018 - 15:06 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.