Bakan Fakıbaba: "Keşke Ben de Fotoğrafçı Olsaydım"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Bakan Fakıbaba 'Kim

urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 9. Tarım ve İnsanFotoğrafYarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Bakan Fakıbaba, "Kim ne derse desin tarımda büyük gelişmeler var. Yıllara baktığımız zaman tarımda geldiğimiz çok önemli noktalar var. Yeterli mi? Yeterli değil. Gece, gündüz demeden ben ve arkadaşlarımız ekip olarak, hükümet olarak ciddi bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Fakıbaba, tarımın sadece bir avuç buğday veya boynu bükük bir ayçiçeğinden ibaret olmadığını belirtti.

"Keşke ben de fotoğrafçı olsaydım ve gittiğim her güzellikleri çekebilseydim" diyen Fakıbaba,konuşmasını şöyle sürdürdü.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca ise Bakan Fakıbaba’nın herkesi et ile buluşturduğunu söyledi.

18 Oca 2018 - 17:39 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.