Bakan Fakıbaba'dan İnce'ye Tokat Gibi Cevap

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba bazı cumhurbaşkanı adaylarının kendisine yönelik altı boş iddialarla iftira attığını

Fakıbaba, Adıyaman'da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada, Şanlıurfalı bir insan olduğunu hatırlatarak, Şanlıurfa ve Adıyaman'ı hayatının hiçbir döneminde ayırmadığını söyledi.

Tüm Adıyamanlılarla gurur duyduğunu dile getiren Fakıbaba, alandaki kalabalığın en az yarısından fazlasının yollarda Erdoğan'ı beklediğini vurguladı.

AK Parti'nin görevde bulunduğu süre içerisinde önemli hizmetleri hayata geçirdiğine değinen Fakıbaba, seçmenlerle bir araya geldiğinde AK Parti'ye oy verip vermeyeceğini sorduğunu ve aldığı cevapları şöyle dile getirdi:

"Bana diyorlar ki 'Yahu nasıl vermem. Önceden eşim doğum yaptığında hastaneden çıkamıyorduk. Şimdi eşim doğum yapıyor babalık izni alıyorum, doğum parası alıyorum, hastaneye de bir kuruş para vermeden çıkıyorum. Ben nasıl oy vermem'. Eğitimde de ulaşımda da hepsi böyle. Resmen Türkiye'yi büyüttük."

Bakan Fakıbaba, bazı cumhurbaşkanı adaylarının kendisine yönelik altı boş iddialarla iftira attığını anlatarak, şu değerlendirmede bulundu:

"Kendisinin cumhurbaşkanı adayı olduğunu zanneden kişi diyor ki 'Fakıbaba yalan söylüyor'. Fakıbaba yalan söylemez, halbuki vallahi bunlar tarımın t'sinden anlamaz. Çiftçilerle görüşüyorum, 'Nasıl gidiyor?' diye soruyorum, hepsi 'Çok şükür' diyor. Vatandaşlara soruyorum yine aynı. AK Parti yapar, başkaları da şov yapar."

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "Mazotun yarısı sizden, yarısı bizden" dediğini hatırlatan Fakıbaba, "Biz zaten ürünün yarısına harcanacak mazotu hesaplıyoruz ve veriyoruz. O sanıyor ki traktörü yanaştırıp vermek lazım. Destek öyle olmaz, destek ürüne olur. 15 yılda Adıyaman'ın da Urfa'nın da Manisa'nın da çehresini evvel Allah sonra adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde değiştirdik." ifadesine yer verdi.

06 Haz 2018 - 03:30 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.